Test Manager/Lead Test Engineer

Kyllästyttääkö jokin mystinen korporaation kvartaali-yksikkö, joka estää sinua tekemästä asioita loppuun asti? Silloin on aika aloittaa maailman muuttaminen projekti kerrallaan mukavien työkavereiden kanssa. Silloin on myös aika etsiä ympärilleen samalla tavalla ajattelevia ihmisiä ja irtaantua kvartaalitaloudesta. Silloin on aika löytää yritys, jossa nämä ihmiset voivat käyttää ammattitaitoaan tehdäkseen ratkaisuja, joita voivat ylpeinä esitellä maailmalle.

WeAre Solutions Oy on 2016 perustettu asiantuntija ja IT-palveluyritys. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 asiantuntijaa. Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan digitalisoinnissa ja sovelluskehityksessä, identiteetin- ja pääsynhallinnan sekä pilvialustojen kehittämisessä ja monitoroinnissa. Työskentelemme pienissä tiimeissä asiakkaillemme ja teemme arjessa tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan eri toimialoilla kuten, pankki- ja finanssisektorilla, vähittäiskaupan alueella ja energiasektorilla. Asiakkaat ovat tyypillisesti suuria yrityksiä ja WeAren rooli on toimia asiakkaiden luotettuna neuvonantajana ja toteuttaa business kriittisiä ja loppukäyttäjille tärkeitä sovelluksia alusta asti. Asiakkaitamme ovat mm. Renta, Aktia, Finnair ja Bassadone monet muut tunnetut Suomalaiset yhtiöt.

Tehtävästä

WeArella työ testauksen ja laadunvarmistuksen parissa on monipuolista. Pääset työskentelemään eri tyyppisten ratkaisujen parissa niin mobiili- kuin selainsovellusten  puolella monipuolisten testitapausten kanssa. Tässä tehtävässä pääsee työskentelemään erityisesti rakennus- ja autoalan asiakkaiden kanssa. Palvelut ovat usein Saas-ratkaisuita. Testaus ja sen kehittäminen on tiimityötä WeAren omassa ympäristössä.

Test Managerina/Lead Test Engineerinä vahvistat tiimiämme ja pääset kehittämään toimintatapojamme, testauskäytäntöjämme ja testauksen työkaluja. Toimit junior testaajien tiimissä tiiminvetäjänä ja pääset itsekin mukaan hands-on monipuolisiin testitapauksiin. Tehtävä sisältää kehitystyötä ja analysointia, tiiminvetoa/resursointia sekä käytännön testausta. Tiimi työskentelee testiautomaation ja manuaalitestauksen parissa.

Oletko hakemamme osaaja?

Haemme tiimiimme mukavaa työkaveria ja osaajaa, jolla on vahva kiinnostus testausta ja laadunvarmistusta kohtaan. Työvuosilla ei ole väliä, tärkeintä on osaamisesi ja halu kehittää ja kehittyä yhdessä meidän kanssa. Tehtävässä pärjää, jos omaa monipuolisen taustan testauksen ja laadunvarmistuksen alueelta. Olet ehkä ollut kehittämässä tai nähnyt miltä hyvät käytännöt näyttää ja mitä on syytä huomioida esimerkiksi valittaessa testaustyökaluja. Lisäksi kyky kommunikoida ratkaisuehdotukset selkeästi kehitystiimille,  testiautomaatioalueen tuntemus ainakin yleisiltä osin ja scriptaustaidot auttavat sinut tehtävässä hyvään vauhtiin.

Tiiminvetotehtävää ajatellen emme välttämättä odota aiempaa esimieskokemusta, mutta kuunteleva tyyli, kyky rakentaa luottamusta ja halu auttaa muita onnistumaan on tärkeää.

Tapamme toimia

Toiminnassamme korostuu asiantuntijoita arvostava kulttuuri, ”laatu ennen euroja” -ajattelu, vahva luottamus ja joustava työkulttuuri. Toimistot sijaitsevat Vantaalla ja Porvoossa, mutta moni meistä työskentelee myös pääosin etänä muilta paikkakunnilta käsin. Etätyöt ja paikkakunta riippumaton tekeminen onnistuu meillä myös normaalioloissa. Oppiminen on meille tärkeää ja meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ohjelmistokehityksen lisäksi laajasti erityisesti seuraavilla alueilla: 

  • Public cloud (AWS/Azure) 
  • Integraatiot ja IAM
  • Tietoturva

Hae paikkaa tai kysy lisää

Haluatko mukaan kehittymään ja tuomaan oman osaamisen meidän asiakkaidemme tueksi? Jätä viesti alla olevan napin kautta ja lisää linkki linkedin-profiilisi, niin palaamme sinulle viipymättä! Voit myös olla vapaasti yhteydessä ja kysyä lisää tehtävästä Henriltä tai Stefanilta

Tuija Kohonen

tuija.kohonen@weare.fi

+358 40 770 3900

Stefan Sundell 

stefan.sundell@weare.fi

+358 50 354 3937

Linkedin