Miksi työskentelisit
kanssamme?

Miksi meidän tekijät viihtyvät meillä? Miksi meille kannattaa hakea töihin?

Kyllästyttääkö jokin mystinen korporaation kvartaali-yksikkö, joka estää sinua tekemästä asioita loppuun asti? Silloin on aika aloittaa maailman muuttaminen projekti kerrallaan mukavien työkavereiden kanssa. Silloin on myös aika etsiä ympärilleen samalla tavalla ajattelevia ihmisiä ja irtaantua kvartaalitaloudesta. Silloin on aika löytää yritys, jossa nämä ihmiset voivat käyttää ammattitaitoaan tehdäkseen ratkaisuja, joita voivat ylpeinä esitellä maailmalle.

Meillä pääsee työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa, mutta myös omien tuotteidemme parissa. Oppiminen on meille tärkeää ja meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi tehtävästä riippumatta kiinnostuksesi mukaan seuraavilla alueilla: 

  • Sovelluskehitys
  • Integraatiot ja IAM
  • Tietoturva
  • Public cloud (AWS/Azure) 

Ota yhteyttä

Stefan Sundell
p. 050 354 3937
Henri Vass
p. 045 138 1927

tai lähetä vapaamuotoinen hakemus:
rekry@weare.fi

Päällimmäisenä ajatuksenamme on tehdä työelämästä taas mielekästä

Toiminnassamme korostuu asiantuntijoita arvostava kulttuuri, ”laatu ennen euroja” ja “luottamus ennen sääntöviidakkoa” -ajattelu  ja joustava työkulttuuri. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla ja Porvoossa, mutta moni meistä työskentelee myös pääosin etänä muilta paikkakunnilta käsin. Etätyöt ja paikkakunta riippumaton tekeminen onnistuu meillä sujuvasti. 

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja työmahdollisuuksistamme ja haluamme kuulla sinusta lisää. Tutustu avoimiin paikkoihimme tai ole rohkeasti yhteydessä alla olevan painikkeen kautta ja kerro itsestäsi, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Kiinnostuitko avoimesta paikasta?