Cloud
asiantuntija

Kiinnostaako maailman muuttaminen projekti kerrallaan mukavien työkavereiden kanssa? Meillä työskennellessä voit löytää samalla tavalla ajattelevia ihmisiä ja saat rauhan keskittyä omaan tekemiseen. Meille laatu, tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät ovat tärkeintä, eikä tavoitteita mitata kvartaaliyksiköissä. WeArella työntekijät pääsevät kasvattamaan ammattitaitoaan ja kehittämään ratkaisuja, joita voivat ylpeänä esitellä maailmalle.

WeAre Solutions Oy (weare.fi) on 2016 perustettu asiantuntija ja IT-palveluyritys jolla myös tuotekehitystä. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 asiantuntijaa. Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan digitalisoinnissa ja sovelluskehityksessä, identiteetin- ja pääsynhallinnan sekä julkipilven kehittämisessä ja monitoroinnissa. Työskentelemme pienissä tiimeissä asiakkaillemme ja teemme arjessa tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan eri toimialoilla kuten, pankki- ja finanssisektorilla, vähittäiskaupan alueella ja energiasektorilla. Asiakkaat ovat tyypillisesti suuria yrityksiä ja WeAren rooli on toimia asiakkaiden luotettuna neuvonantajana ja toteuttaa business kriittisiä ja loppukäyttäjille tärkeitä sovelluksia alusta asti. Asiakkaitamme ovat mm. Renta, Aktia, Finnair, Hailer ja monet muut tunnetut Suomalaiset yhtiöt.

Tehtävästä

Haemme osaajaa laaja-alaiseen ja vastuulliseen rooliin globaalien ja skaalautuvien AWS-pilviympäristöjen toteutusten, konseptisuunnittelun ja toimintamallien kehittämisen pariin. Työssä pääset lähelle teknologioita ja tekemään yhteistyötä mukavan tiimin, hyvien asiakkaiden ja WeAren omien tuotteiden parissa. Tehtävän painopisteitä voidaan muokata suhteessa osaamistasoosi ja kiinnostuksiisi. Työssä pääset esimerkiksi.

 • Suunnittelemaan/tekemään asiakkaiden AWS-pilviympäristöjä kokonaisvaltaisesti. Tehtävässä painottuu uuden luominen ja uusien toteutusten suunnittelu olemassa olevat parhaat käytännöt huomioiden.
 • Toimimaan advisor -roolissa ja konsultoimaan liiketoiminnan ja kehityksen edustajia parhaiden public cloud käytäntöjen kanssa
 • Pilotoimaan uusia teknologioita ja tuomaan näitä osaksi toimintaamme
 • Tekemään teknistä automaatiota ja prosessien E2E-kehitystä
 • Pilven tietoturva on tärkeä osa tehtävääsi joka on vahvasti mukana tekemisessä

Oletko hakemamme osaaja?

Haemme tiimiimme mukavaa työkaveria ja osaajaa, jolla on vahva kiinnostus julkipilvimaailmaa kohtaan. Työvuosilla ei ole meille väliä, tärkeintä on osaamisesi ja halu kehittää ja kehittyä yhdessä meidän kanssa. Kaikkea ei tarvitse hallita, mutta seuraavista tiedoista/taidoista on hyötyä:

 • Ideaalisti AWS:n palveluiden monipuolinen tuntemus ja kiinnostus seurata näiden kehittymistä
 • PaaS/SaaS-mindset ja DevOps-käytäntöjen tuntemus
 • Osaaminen ja kiinnostus automaatiotason nostamiseen, Infrastructure as Code tyyppisesti.
 • Konttiteknlogioiden ymmmärtäminen
 • Perusskriptaustaidot ja yleinen ymmärrys palvelimista, verkoista ja palomuureista tukee tehtävässä menestymistä (koodari tai verkkoasiantuntija ei kuitenkaan tarvitse olla)
 • Palveluasenne ja kyky viestiä teknisiä asioita selkeästi kehitystiimeille ja liiketoimintajohdolle.

Tapamme toimia

Toiminnassamme korostuu asiantuntijoita arvostava kulttuuri, ”laatu ennen euroja” -ajattelu, vahva luottamus ja joustava työkulttuuri. Toimistot sijaitsevat Vantaalla ja Porvoossa, mutta moni meistä työskentelee myös pääosin etänä muilta paikkakunnilta käsin. Etätyöt ja paikkakunta riippumaton tekeminen onnistuu meillä myös normaalioloissa. Oppiminen on meille tärkeää ja meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi public cloudin lisäksi laajasti erityisesti seuraavilla alueilla: 

 • Sovelluskehitys 
 • Integraatiot ja IAM
 • Tietoturva

Hae paikkaa tai kysy lisää

Haluatko mukaan kehittymään ja tuomaan oman osaamisen meidän asiakkaidemme tueksi? Jätä viesti alla olevan napin kautta ja lisää linkki linkedin-profiilisi, niin palaamme sinulle viipymättä! Voit myös olla vapaasti yhteydessä ja kysyä lisää tehtävästä.

Stefan Sundell

Stefan Sundell
stefan.sundell@weare.fi
+358 50 354 3937
Linkedin

Henri Vass WeAre Solutions toimitusjohtaja

Henri Vass
henri.vass@weare.fi
+358 45 138 1927
Linkedin