Sovelluskehittäjä

(front-end or full stack)

Kun olet läpikäynyt IT-projekteja ja tiedät, että voisit tehdä asiat paljon paremmin, mutta jokin mystinen korporaation kvartaali-yksikkö estää sinua tekemästä asioita loppuun asti. Silloin on aika aloittaa maailman muuttaminen projekti kerrallaan mukavien työkavereiden kanssa. Silloin on myös aika etsiä ympärilleen samalla tavalla ajattelevia ihmisiä ja irtaantua kvartaalitaloudesta. Silloin on aika löytää yritys, jossa nämä ihmiset voivat käyttää ammattitaitoaan tehdäkseen ratkaisuja, joita voivat ylpeinä esitellä maailmalle. 

WeAre Solutions Oy on 2016 perustettu asiantuntija ja IT-palveluyritys. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 asiantuntijaa. Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan digitalisoinnissa ja sovelluskehityksessä, identiteetin- ja pääsynhallinnan sekä pilvialustojen kehittämisessä ja monitoroinnissa. Asiakkaitamme ovat mm. Renta, Aktia, Finnair ja monet muut tunnetut Suomalaiset yhtiöt.

Sovelluskehitys aplikaatio

Tehtävästä

Työskentelemme pienissä tiimeissä asiakkaillemme ja teemme arjessa tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan eri toimialoilla kuten, pankki-/finanssisektorilla, vähittäiskaupan alueella ja energiasektorilla. Asiakkaat ovat tyypillisesti suuria yrityksiä ja WeAren rooli on toimia asiakkaiden luotettuna neuvonantajana ja toteuttaa business kriittisiä ja loppukäyttäjille tärkeitä sovelluksia alusta asti. Projekteista voisi esimerkkeinä mainita:

  • 6 sovelluksen portfolion kehittäminen globaalille asiakkaalle 
  • Autokannan hallintaan ja maahantuontiin liittyvien sovellusten kehittäminen
  • Sisäinen tuotekehitys (IAM tuote ja komponenttikirjasto)

Monipuolisiin projekteihin pääsee mukaan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Muutenkin haluamme varmistaa, että meillä työskentely on mielenkiintoista ja kehittävää. Asiakasprojektien lisäksi meillä pääsee työskentelemään myös omien ja kumppanien tuotteiden parissa (Smartfleet, Piwoot, Hailer).

Oletko hakemamme osaaja?

Haemme tiimiimme mukavaa  työkaveria ja osaajaa, jolla on palo kirjoittaa laadukasta koodia ja toteuttaa toimivia ja tyylikkäitä ratkaisuja. Meillä saa tehdä back- tai front-end painotuksella hommia ja myös full stack osaajalle on tekemistä.  Työskentelemme teknologioilla kuten react.js, C#, typescript, AWS. Meille on tärkeintä pragmaattinen ote tekemiseen ja kiinnostus opetella itselle uusia teknologioita. Vastuita on tarjolla monipuolisesti suhteessa osaamiseen ja kiinnostuksiin.

Tapamme toimia

Toiminnassamme korostuu asiantuntijoita arvostava kulttuuri, ”laatu ennen euroja” -ajattelu, vahva luottamus ja joustava työkulttuuri. Toimistot sijaitsevat Vantaalla ja Porvoossa, mutta moni meistä työskentelee myös pääosin etänä muilta paikkakunnilta käsin. Etätyöt ja paikkakunta riippumaton tekeminen onnistuu meillä myös normaalioloissa. Oppiminen on meille tärkeää ja meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ohjelmistokehityksen lisäksi laajasti erityisesti seuraavilla alueilla: 

  • Public cloud (AWS/Azure) 
  • Integraatiot ja IAM
  • Tietoturva

Hae paikkaa tai kysy lisää

Haluatko mukaan kehittymään ja tuomaan oman osaamisen meidän asiakkaidemme tueksi? Jätä viesti alla olevan napin kautta ja lisää linkki linkedin-profiilisi, niin palaamme sinulle viipymättä! Voit myös olla vapaasti yhteydessä ja kysyä lisää tehtävästä Henriltä tai Stefanilta

Henri Vass WeAre Solutions toimitusjohtaja

Henri Vass

henri.vass@weare.fi

+358 45 138 1927

Linkedin

Stefan Sundell

Stefan Sundell 

stefan.sundell@weare.fi

+358 50 354 3937

Linkedin