Splunk asiantuntija

Kun olet läpikäynyt IT-projekteja ja tiedät, että voisit tehdä asiat paljon paremmin, mutta jokin mystinen korporaation kvartaali-yksikkö estää sinua tekemästä asioita loppuun asti. Silloin on aika aloittaa maailman muuttaminen projekti kerrallaan mukavien työkavereiden kanssa. Silloin on myös aika etsiä ympärilleen samalla tavalla ajattelevia ihmisiä ja irtaantua kvartaalitaloudesta. Silloin on aika löytää yritys, jossa nämä ihmiset voivat käyttää ammattitaitoaan tehdäkseen ratkaisuja, joita voivat ylpeinä esitellä maailmalle. 

WeAre Solutions Oy (https://www.weare.fi) on 2016 perustettu asiantuntija ja IT-palveluyritys. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 asiantuntijaa. Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan digitalisoinnissa ja sovelluskehityksessä, identiteetin- ja pääsynhallinnan sekä pilvialustojen kehittämisessä ja monitoroinnissa. Asiakkaitamme ovat mm. Renta, Aktia, S-Ryhmä ja monet muut tunnetut Suomalaiset yhtiöt.

Tehtävästä

Työskentelemme pienissä tiimeissä asiakkaillamme ja teemme arjessa tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan eri toimialoilla kuten, pankki-/finanssisektorilla, vähittäiskaupan alueella ja energiasektorilla. Asiakkaat ovat tyypillisesti suuria yrityksiä ja WeAren rooli on toimia asiakkaiden luotettuna neuvonantajana ja asiantuntijana projekteissa. Projekteista voisi esimerkkeinä mainita:

  • Splunk käyttöönottoprojektit
  • Splunk arkkitehtuurisuunnittelu
  • Monipuoliset jatkokehitystehtävät ja tukipalvelut
  • On-premistä Splunk cloudiin siirtyminen
  • Integraatiot eri järjestelmiin
  • Data Analyst puolen tehtävät, monitoroinnin visuaalinen esittäminen, log datan raportoinnin suunnittelu

Asiakastyön lisäksi meillä pääsee työskentelemään sisäisen kehityksemme ja omien tuotteidemme tai Splunkin ympärille tehtävän palveluiden tuotteistamisen parissa.

Oletko hakemamme osaaja?

Mikäli Splunk on tuttu ja haluat päästä mukaamme projekteihin ja kasvattaa osaamista myös tämän ulkopuolella, niin tässä on hyvä tilaisuus. Kaikkea ei tarvitse hallita ja oppimiselle on hyvin tilaa. Tehtävässä pääset vauhtiin, jos sinulla löytyy hieman Splunk kokemusta käytännön tai teoria tasolla. Kokemus muistakin lokienhallinta työkaluista on arvokasta. Lisäksi hyödyllistä osaamista on perus IT-infrastruktuuri puolen ymmärtäminen ja kiinnostus tietoturvaa kohtaan.

Tapamme toimia

Toiminnassamme korostuu asiantuntijoita arvostava kulttuuri, ”laatu ennen euroja” -ajattelu, vahva luottamus ja joustava työkulttuuri. Toimistot sijaitsevat Vantaalla ja Porvoossa, mutta moni meistä työskentelee myös pääosin etänä muilta paikkakunnilta käsin. Etätyöt ja paikkakunta riippumaton tekeminen onnistuu meillä myös normaalioloissa. Oppiminen on meille tärkeää ja meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi laajasti erityisesti seuraavilla alueilla:

  • Splunk, 
  • Public cloud (AWS/Azure) 
  • Integraatiot ja IAM
  • Tietoturva

Hae paikkaa tai kysy lisää

Haluatko mukaan kehittymään ja tuomaan oman osaamisen meidän asiakkaidemme tueksi? Jätä viesti alla olevan napin kautta ja lisää linkki linkedin-profiilisi, niin palaamme sinulle viipymättä! Voit myös olla vapaasti yhteydessä ja kysyä lisää tehtävästä Henriltä tai Stefanilta.

Henri Vass WeAre Solutions toimitusjohtaja

Henri Vass
henri.vass@weare.fi
+358 45 138 1927
Linkedin

Stefan Sundell

Stefan Sundell
stefan.sundell@weare.fi
+358 50 354 3937
Linkedin