Ohjelmistokehitys

Digitalisaatio ei ole vain sovelluskehitystä, vaan myös erilaisten prosessien ymmärtämistä ja virtaviivaistamista. Olennainen osa tätä on tavoitteiden ja strategioiden yhdistäminen organisaatiorajojen yli. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan sekä liiketoiminnallisia että teknisiä taitoja ja ymmärrystä.

Pystymme auttamaan ja haastamaan asiakasta rikkomaan rajoja ja nousemaan alansa johtajiksi digitalisaation avulla. Parhaat ratkaisut syntyvät, kun luovuus on huipussaan ja kun rajoitukset voidaan jättää syrjään.

Yrityksen tarpeiden ymmärtäminen

Kehitämme sovelluksia tukemaan asiakkaan liiketoimintaa tai automatisoimaan hänen prosessejaan. Laadukkaiden ratkaisujen toteuttaminen edellyttää asiakkaan liiketoiminnan täydellistä ymmärtämistä ja tietysti innovatiivisuutta. Osallistumme liiketoimintaprosesseihisi sekä keräämme, hallitsemme ja huolehdimme tarpeistasi ja vaatimuksistasi ensimmäisestä päivästä tuotteen käyttöönottoon asti.

Käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttökokemussuunnittelu on osana digitaalista tuotekehitystämme joka lähestyy palveluita tai sivustoja ihmiskeskeisellä ajattelutavalla. Sunnittelijamme on tiivissä yhteistyössä sekä kehittäjien että asiakkaiden kanssa iteroiden parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Työkaluina toimivat haastattelut, workshopit, konseptointi, rautalankamallit, layoutit, mockupit ja prototyyppaus. Tähtäämme aina yhtenäiseen kokonaisuuteen jossa palvelupolkua kulkeva ihminen kokee brändin positiivisella tavalla.

Sovelluskehitys

Sovelluskehitys on digitalisaation sydän ja vaatii osaavaa tiimiä. Kehitys ei ole pelkkää koodausta, vaan siihen tulee sisältyä vankka tietämys ja ymmärrys tietoturvasta, testauksesta, arkkitehtuurin kehittämisestä ja ennen kaikkea tiimillä on oltava intohimo siihen.

DevOps

Hyvä sovellus vaatii vakaan infrastruktuurin ja toiminnot toimiakseen. Olemme kaikki mukana DevOpsissa ja toteutamme ja julkaisemme tekemämme ratkaisut laatu, vakaus ja tuottavuus avaintekijöinä. Kaikki on automatisoitu iteraatioiden ja käyttöönottojen edellyttämän nopeuden ja toistettavuuden saavuttamiseksi. Ratkaisujamme valvotaan tarkasti ja automaattinen palautus on sisäänrakennettu.

ReApptor - Low Code Platform for Rapid Software Development

Pyrimme jatkuvasti parantamaan yrityksemme kehitysprosesseja. Vuonna 2020 aloimme luoda omaa tuotettamme ReApptor – uusi ja helppo tapa sovelluskehitykseen.

ReApptor on matalan koodin ratkaisu, joka on suunniteltu nopeaan prototyyppien luomiseen, äärimmäiseen skaalautumiseen ja yhteensopivuuteen turvallisuudesta tinkimättä. Tämä mahdollistaa kokonaisten alustojen rakentamisen komponenttikirjaston avulla. Voit säästää aikaa ja viedä ideaasi nopeasti eteenpäin start-upista aina yritystasolle.

Olemme jo toteuttaneet useita tuotteita tällä alustalla, ja se tekee meistä erittäin ylpeitä. Löydät lisätietoja ReApptorista klikkaamalla linkkiä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

JUHA AHLGREN
Myynti
juha.ahlgren@weare.fi
+358 44 504 4828

Asiakkaitamme