Ohjelmistokehitys

Kehitämme moderneja ratkaisuja tukemaan asiakkaan liiketoimintaa tai automatisoimaan heidän prosessejaan. Laadukkaiden ratkaisujen toteuttaminen edellyttää asiakkaan liiketoiminnan täydellistä ymmärtämistä ja tietysti innovatiivisuutta.

Miten autamme asiakkaitamme?

Tarjoamme tien yrityksesi digitaaliseen muutokseen ja kasvuun. Me autamme sinua hyödyntämään teknologioita täysimääräisesti ja mahdollistamaan yrityksesi menestymisen nykymaailman jatkuvasti muuttuvassa maisemassa.

Me uskomme siihen, että tyytyväinen työntekijä luo tyytyväisiä asiakkaita. Tämän ajattelutavan tulokset ovat suoraan nähtävissä meidän tyytyväisyyskyselyistä. 

Työntekijöiden tyytyväisyys
06/2023
Asiakastyytyväisyys
9/2023

Liiketoimintasovellukset

Hyvin suunnitellut ja räätälöidyt liiketoimintasovellukset yksinkertaistavat yrityksen monimutkaisia prosesseja, automatisoivat yksitoikkoisia tehtäviä ja parantavat yrityksen toiminnallista tehokkuutta. 

Sinun yrityksesi on alati kehittyvä, niin ovat myös meidän ratkaisumme. Varmistamme, että ratkaisumme ovat aina rinta rinnan asiakkaamme kehityksen kanssa. Jokaisella asiakkaalla on uniikit tarpeet ja liiketoimintaprosessit.

 

Verkkosovellukset

Muunna ideasi tehokkaiksi verkkosovelluksiksi ammattitaitoisen kehitystiimimme avulla. Luomme käyttäjäystävällisiä, monipuolisia verkkosovelluksia, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Tehdään digitaalisista unelmistasi totta.

Asiantuntijamme hoitavat sekä front- että backendin ja varmistaa, että sovelluksesi ei vain näytä hyvältä, vaan myös toimii saumattomasti. Lisäksi käyttökokemuksen suunnittelu huolehtii siitä, että käyttäjilläsi on intuitiivinen käyttökokemus.

Cross-platform sovelluskehitys

Haluatko, että sovelluksesi pyörii usealla alustalla? Cross platform, joka tunnetaan myös nimillä monialustainen, alustariippumaton tai alustojen välinen sovellus on oikea ratkaisu kun haluat sovelluksesi toimivan eri käyttöjärjestelmissä ja selaimissa.  

Integraatiot

Integraatioilla yhdistämme erilaisia järjestelmiä sekä palveluiden että datan osalta, mikä mahdollistaa tietojen jakamisen järjestelmien välillä ja liiketoimintaprosessien toteuttamisen reaaliajassa.

Integraatio auttavat yrityksiä vähentämään tarpeettomia kustannuksia, mikä puolestaan auttaa tehostamaan toimintaa. Integroinnin muita etuja ovat se, että se tarjoaa saumattomia toimintoja ja virtaviivaistettuja työnkulkuja sekä parannetun raportoinnin ja analytiikan.

Voit lukea lisää meidän toteuttamista integraatioista blogistamme.

Sovellusten modernisointi

Tuo vanhat sovellukset nykytasolle asiantuntevien sovellusten modernisointipalveluiden avulla. Olemme erikoistuneet optimoimaan legacy-järjestelmiä ja -sovelluksia, jotta ne pysyvät ketterinä, turvallisina ja kustannustehokkaina.

UI/UX

Käyttökokemussuunnittelu on osana digitaalista tuotekehitystämme joka lähestyy palveluita tai sivustoja ihmiskeskeisellä ajattelutavalla. Sunnittelijamme on tiivissä yhteistyössä sekä kehittäjien että asiakkaiden kanssa iteroiden parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. 

Työkaluina toimivat haastattelut, workshopit, konseptointi, rautalankamallit, layoutit, mockupit ja prototyyppaus. Tähtäämme aina yhtenäiseen kokonaisuuteen jossa palvelupolkua kulkeva ihminen kokee brändin positiivisella tavalla.

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme tai siitä miten voimme auttaa sinua sovelluskehityksessä, täytä lomake tai ole meihin suoraan yhteydessä niin palaamme asiaan.

sähköposti

sales@weare.fi

puhelin

+358 50 553 0813

Yhteystietolomake

Asiakkaidemme sovelluksia

Renta Tools

Rentan haasteena oli laitehuollon ja vuokrausten prosessien manuaalisuus. Sisäiset prosessit saatiin hallintaan älykkäällä toiminnanohjauksella.

SmartFleet

Smartfleetin kasvu perustuu skaalautuvaan sovellukseen. Yritysautojen hallinnointipalveluihin keskittyvä yrityksen sovellus mahdollistaa asiakasyrityksille 10-20% säästöt.

Renta Easy

Renta Easy on älykäs kalustonhallintasovellus, joka kulkee taskussa. Kuluttajille se toimii yksinkertaisuudessaan verkkokauppana tai vuokraamona, yritystoiminnassa se on täysiverinen kalustonhallintajärjestelmä.