Ohjelmisto­kehitys

Kehitämme moderneja ratkaisuja tukemaan yritysten liiketoimintaa sekä automatisoimaan prosesseja. Laadukkaiden ratkaisujen toteuttaminen edellyttää liiketoiminnan täydellistä ymmärtämistä, sekä tietenkin innovatiivisuutta – ja tätä me WeArella tarjoamme.

Miten autamme ohjelmistokehityksessä?

Tarjoamme tien yrityksesi digitaaliseen muutokseen ja kasvuun. Me autamme sinua hyödyntämään teknologioita täysimääräisesti ja mahdollistamaan yrityksesi menestymisen nykymaailman jatkuvasti muuttuvassa maisemassa.

Sinun yrityksesi on alati kehittyvä, niin ovat myös meidän sovelluskehitys ratkaisumme. Varmistamme, että toteuttamamme ohjelmistot ja sovellukset ovat aina rinta rinnan asiakkaamme kehityksen kanssa, eivätkä hidasta yrityksen kasvua. Jokaisella asiakkaalla on uniikit tarpeet ja liiketoimintaprosessit.

Liiketoiminta­sovellukset

Hyvin suunnitellut ja räätälöidyt liiketoimintasovellukset yksinkertaistavat yrityksen monimutkaisia prosesseja, automatisoivat yksitoikkoisia tehtäviä ja parantavat yrityksen toiminnallista tehokkuutta. 

Sinun yrityksesi on alati kehittyvä, niin ovat myös meidän sovelluskehitys ratkaisumme. Varmistamme, että toteuttamamme ohjelmistot ja sovellukset ovat aina rinta rinnan asiakkaamme kehityksen kanssa, eivätkä hidasta yrityksen kasvua. Jokaisella asiakkaalla on uniikit tarpeet ja liiketoimintaprosessit.

Verkkosovellukset

Konkretisoi ideasi tehokkaiksi verkkosovelluksiksi kehitystiimimme sovelluskehittäjien avulla. Luomme käyttäjäystävällisiä, monipuolisia verkkosovelluksia, jotka tukevat liiketoimintatavoitteiden saavuttamista. Tehdään yhdessä digitaalisista unelmistasi totta.

Sovelluskehittäjämme varmistavat, että sovelluksesi ei vain näytä hyvältä, vaan myös toimii saumattomasti. Ohjelmistokehitykseen kuuluu olennaisesti käyttökokemuksen suunnittelu, jonka avulla yhdistetään yritysbrändin mukainen ulkonäkö sekä intuitiivinen käyttöliittymä.

Cross-platform sovelluskehitys

Haluatko, että sovelluksesi pyörii usealla alustalla? Closs-platform sovelluskehitys on oikea ratkaisu, kun haluat sovelluksen toimivan yhtä loistavasti kaikissa eri käyttöjärjestelmissä ja selaimissa. Suomalaisittain puhutaankin monialustaisesta, alustariippumattomasta tai alustojen välisestä sovelluksesta.

Integraatiot

Integraatioilla yhdistämme erilaisia järjestelmiä sekä palveluiden että datan osalta, mikä mahdollistaa tietojen jakamisen järjestelmien välillä ja liiketoimintaprosessien toteuttamisen reaaliajassa.

Integraatiot auttavat yrityksiä vähentämään tarpeettomia kustannuksia, mikä puolestaan auttaa tehostamaan toimintaa. Integroinnin muita etuja ovat se, että se tarjoaa saumattomia toimintoja ja virtaviivaistettuja työnkulkuja sekä parannetun raportoinnin ja analytiikan.

Voit lukea lisää toteuttamistamme integraatioista blogistamme.

Sovellusten modernisointi

Tuo vanhat sovellukset nykypäivään modernin ohjelmistokehityksen ja sovelluskehittäjien avulla. Olemme erikoistuneet optimoimaan legacy-järjestelmiä ja -sovelluksia, jotta ne pysyvät ketterinä, turvallisina sekä kustannustehokkaina.

UI/UX eli käyttö­kokemuksen suunnittelu

Käyttökokemussuunnittelu on tiivis osa tuottamaamme ohjelmistokehitystä, joka lähestyy palveluita, sovelluksia ja sivustoja ihmiskeskeisellä ajattelutavalla. Sunnittelijamme ja sovelluskehittäjämme ovat tiivissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. 

Työkaluina toimivat haastattelut, workshopit, konseptointi, rautalankamallit, layoutit, mockupit ja prototyyppaus. Tähtäämme aina yhtenäiseen kokonaisuuteen jossa palvelupolkua kulkeva ihminen kokee brändin positiivisella tavalla.

Asiakkaidemme sovelluksia

Renta Tools

Rentan haasteena oli laitehuollon ja vuokrausten prosessien manuaalisuus. Sisäiset prosessit saatiin hallintaan älykkäällä toiminnanohjauksella.

SmartFleet

Smartfleetin kasvu perustuu skaalautuvaan sovellukseen. Yritysautojen hallinnointipalveluihin keskittyvä yrityksen sovellus mahdollistaa asiakasyrityksille 10-20% säästöt.

Renta Easy

Renta Easy on älykäs kalustonhallintasovellus, joka kulkee taskussa. Kuluttajille se toimii yksinkertaisuudessaan verkkokauppana tai vuokraamona, yritystoiminnassa se on täysiverinen kalustonhallintajärjestelmä.

Haluatko ottaa yhteyttä?

Onko sinulla tarvetta koodareille tai etsitkö pulmaasi ratkaisua ohjelmistokehityksestä?

Varaa aika kanssamme keskustellaksesi ohjelmistokehityksen mahdollisuuksista.

Yhteystietolomake