Pilvipalvelut yrityksille

Pilvipalvelut tarjoavat ennennäkemättömät mahdollisuudet ja joustavuuden liiketoiminnan kehitykseen ja muutoksiin. Palvelut ovat kustannustehokkaita ja ne mukautuvat liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Me WeArella olemme rakentaneet pilvipalveluita kohta kymmenen vuoden ajan. Keskitymme Amazonin pilveen (AWS), joka on modernien pilvipalveluiden edelläkävijä ja globaali markkinajohtaja.

Rakennamme parhaiden käytäntöjen mukaisia pilviratkaisuja ja varmistamme että ylläpitämissämme pilviratkaisuissa toteutuu hyvä hallinto, auditoitavuus ja kontrollit. DevOps-osaajamme hyödyntävät parhaita työkaluja ja korkean tason automaatiota varmistaaksemme, että pilviympäristösi on vikasietoinen, kustannustehokas ja turvallinen.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Cloud Foundations

Rakennamme uudet ympäristöt ja konsolidoimme vanhat kestävälle ja skaalautuvalle pohjalle joissa kontrollit ja käytännöt asianmukaisella pohjalla.

Pilvimigraatiot ja pilven automatisointi

Siirrämme konesalit ja sovellukset hallitusti pilveen ja varmistamme, että ne hyödyntävät pilvialustojen automaatiota skaalautumisessa ja vikasietoisuudessa.
 

Pilven ylläpito

Otamme ympäristöt hallintaan ja ylläpitoon ja näin päivittäiset toimenpiteet ja valvonta on asiantuntevissa käsissä.

HALUATKO
KUULLA LISÄÄ?

Ota yhteyttä

JUHA AHLGREN
Myynti ja markkinointi
juha.ahlgren@weare.fi
+358 44 504 4828