Miksi työskentelisit

kanssamme?

Miksi meidän tekijät viihtyvät meillä? Miksi meille kannattaa hakea töihin?

Kun olet läpikäynyt IT-projekteja ja tiedät, että voisit tehdä asiat paljon paremmin, mutta jokin mystinen korporaation kvartaali-yksikkö estää sinua tekemästä asioita loppuun asti. Silloin on aika aloittaa maailman muuttaminen projekti kerrallaan mukavien työkavereiden kanssa. Silloin on myös aika etsiä ympärilleen samalla tavalla ajattelevia ihmisiä ja irtaantua kvartaalitaloudesta.
Löytää yritys, jossa nämä ihmiset voivat käyttää ammattitaitoaan tehdäkseen ratkaisuja, joita voivat ylpeinä esitellä maailmalle.

Meille tämä hetki tapahtui maaliskuussa 2016, jolloin WeAre Solutions Oy perustettiin neljän kokeneen IT-konsultin toimesta. Tuija, Henri, Lassi ja Stefan perustivat yrityksen päällimmäisenä ajatuksena tehdä työelämästä taas mielekästä:

  • Työntekijät aina ensin
  • Laatu ennen euroja
  • Luottamus ennen sääntöviidakkoa
  • Virheet sallittu, jotta voidaan oppia
  • Ja rentoa meininkiä patsastelun sijaan

Näillä eväillä on nyt menty kolme vuotta ja olemme saaneet mukaamme sopivasti samalla tavalla ajattelevia ihmisiä niin työntekijöinä, asiakkaina kuin myös verkostona eri alan asiantuntijoista. Ja valmistuneet projektit ovat todistaneet arvomaailmamme toimivuuden niin asiakkaillemme, kuin projekteihin osallistuneille tekijöille: laatuun keskittyminen on taannut intohimon tekemiseen ja pitänyt myös talousluvut hyvinä asiakkaillemme, työntekijöillemme sekä yrityksellemme.

Ota yhteyttä:

 

 

Stefan Sundell
p. 050 354 3937

 

 

Henri Vass
p. 045 138 1927

 

 

tai lähetä vapaamuotoinen hakemus:
rekry@weare.fi