Miksi työskentelisit

kanssamme?

Miksi meidän tekijät viihtyvät meillä? Miksi meille kannattaa hakea töihin?

Kun olet läpikäynyt IT-projekteja ja tiedät, että voisit tehdä asiat paljon paremmin, mutta jokin mystinen korporaation kvartaali-yksikkö estää sinua tekemästä asioita loppuun asti. Silloin on aika aloittaa maailman muuttaminen projekti kerrallaan mukavien työkavereiden kanssa. Silloin on myös aika etsiä ympärilleen samalla tavalla ajattelevia ihmisiä ja irtaantua kvartaalitaloudesta.
Löytää yritys, jossa nämä ihmiset voivat käyttää ammattitaitoaan tehdäkseen ratkaisuja, joita voivat ylpeinä esitellä maailmalle.

Meille tämä hetki tapahtui maaliskuussa 2016, jolloin WeAre Solutions Oy perustettiin neljän kokeneen IT-konsultin toimesta. Tuija, Henri, Lassi ja Stefan perustivat yrityksen päällimmäisenä ajatuksena tehdä työelämästä taas mielekästä:

  • Työntekijät aina ensin
  • Laatu ennen euroja
  • Luottamus ennen sääntöviidakkoa
  • Virheet sallittu, jotta voidaan oppia
  • Ja rentoa meininkiä patsastelun sijaan

Näillä eväillä on nyt siitä asti ja olemme saaneet mukaamme sopivasti samalla tavalla ajattelevia ihmisiä niin työntekijöinä, asiakkaina kuin myös verkostona eri alan asiantuntijoista. Ja valmistuneet projektit ovat todistaneet arvomaailmamme toimivuuden niin asiakkaillemme, kuin projekteihin osallistuneille tekijöille: laatuun keskittyminen on taannut intohimon tekemiseen ja pitänyt myös talousluvut hyvinä asiakkaillemme sekä yrityksellemme.

Ota yhteyttä:

 

 

Stefan Sundell
p. 050 354 3937

 

 

Henri Vass
p. 045 138 1927

 

 

tai lähetä vapaamuotoinen hakemus:
rekry@weare.fi

Avoimet positiot

Ympäristömme kokee jatkuvasti muutoksia, jossa uutta teknologiaa ilmesty tarjolle jatkuvasti. Me kehitämme ja haastamme jatkuvasti itsemme uusien asioiden parissa, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisimmalla tavalla. Haluatko siis itsekin mukaan kehittymään ja tuoda oman osaamisen meidän asiakkaidemme tueksi?

Haemme jatkuvasti uusia yksilöitä joukkoomme, jolla asenne oppimista ja yhteistyötä kohtaan on kunnossa.

Tässä listattu muutamia paikkoja, joihin haemme aktiivisesti henkilöä. Jos haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä, jätä viesti alla olevan napin kautta ja lisää linkki linkedin-profiilisi, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Haemme Identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) joukkomme vahvistusta henkilöstä, jolla on kokemuksia jo aikaisemmista IAM projekteista ja on halukas hyppäämään mukaan projekteihimme.

Toimituksien laajentuessa ja kysynnän kasvaessa haemme tueksi osaajaa, joka pystyy suunnittelemaan asiakkaille nykyaikaisen ympäristön AWS palveluilla, eikä pelkää ympäristön pystyttämistä omin käsin.

Mikäli Splunk on tuttu ja haluat päästä mukaamme projekteihin ja kasvattaa osaamista myös tämän ulkopuolella, niin tässä on hyvä tilaisuus.

Kehittäjätiimiin haetaan vahvistuksia joko valmiista tekijästä tai henkilöstä, joka tulisi kehittymään tiimiimme.

Aktiiviset ilmoitukset