IAM asiantuntija

Kiinnostaako maailman muuttaminen projekti kerrallaan mukavien työkavereiden kanssa? Meillä työskennellessä voit löytää samalla tavalla ajattelevia ihmisiä ja saat rauhan keskittyä omaan tekemiseen. Meille laatu, tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät ovat tärkeintä, eikä tavoitteita mitata kvartaaliyksiköissä. WeArella työntekijät pääsevät kasvattamaan ammattitaitoaan ja kehittämään ratkaisuja, joita voivat ylpeänä esitellä maailmalle.

WeAre Solutions Oy on 2016 perustettu asiantuntija ja IT-palveluyritys. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 asiantuntijaa. Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan digitalisoinnissa ja sovelluskehityksessä, identiteetin- ja pääsynhallinnan kehittämisessä sekä pilvialustojen kehittämisessä ja monitoroinnissa. Asiakkaitamme ovat mm. Renta, Aktia, Finnair ja monet muut tunnetut Suomalaiset yhtiöt.

Tehtävästä

Työskentelemme pienissä tiimeissä asiakkaillamme ja teemme arjessa tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan eri toimialoilla kuten, pankki-/finanssisektorilla, vähittäiskaupan alueella ja energiasektorilla. Asiakkaamme ovat kaiken kokoisia niin yksityisiä, kuin julkisia yrityksiä ja WeAren rooli on toimia asiakkaiden luotettuna neuvonantajana ja asiantuntijana projekteissa. Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti palveluiden kehittämisessä, mutta vahvan IAM-osaamisemme kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme esimerkiksi:

 • IdM- ja AM-projektien toteutuksessa
 • Monipuolisien toteutusten suunnittelussa ja kehittämisessä kriittisissä ympäristöissä,
 • IAM-roadmapin rakentamisessa/analysoinnissa ja kehityskohteiden etsinnässä,
 • IAM-tuotevalinnoissa ja kilpailutuksissa

Asiakastyön lisäksi meillä pääsee työskentelemään sisäisen kehityksemme ja omien tuotteidemme tai IAM:n ympärille rakennettujen palveluiden parissa.

Oletko hakemamme osaaja?

Meillä pääset hyödyntämään omaa osaamistasi laajasti ja kaikkea ei tarvitse hallita. Voit olla taustaltasi ohjelmistokehittäjä tai public cloud infrastruktuurin parissa työskentelevä osaaja. Monipuolisesta IAM-osaamisesta on hyötyä, mutta vahva kiinnostus aihepiirin ympärillä kaikista tärkeintä. Olet ehkä työskennellyt tuotteiden kanssa, joiden käyttöön liittyy identiteettien ja käyttöoikeuksien hallinta tai käyttäjärekisterin ylläpito ja integraatiot.

Tehtävän kannalta hyödyllisiä osaamisia/kokemuksia ovat mm.

 • identiteetin ja/tai pääsynhallinnan konseptit ja käyttötapaukset
 • IT-järjestelmien kokonaisuuksien ja arkkitehtuurin ymmärtäminen
 • ohjelmointi- ja integraatiokokemus
 • kokemusta/ymmärrystä konttiteknologiasta
 • vaativien järjestelmäympäristöjen ylläpitotehtävät
 • kyky johtaa itseään ja toimia tiimissä

Tapamme toimia

Toiminnassamme korostuu asiantuntijoita arvostava kulttuuri, ”laatu ennen euroja” -ajattelu, vahva luottamus ja joustava työkulttuuri. Toimistot sijaitsevat Vantaalla ja Porvoossa, mutta moni meistä työskentelee myös pääosin etänä muilta paikkakunnilta käsin. Etätyöt ja paikkakuntariippumaton tekeminen onnistuu meillä myös normaalioloissa. Oppiminen on meille tärkeää ja meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi IAM:n lisäksi laajasti erityisesti seuraavilla alueilla: 

 • Public cloud (AWS/Azure) 
 • Sovelluskehitys ja integraatiot
 • Tietoturva

Hae paikkaa tai kysy lisää

Haluatko mukaan kehittymään ja tuomaan oman osaamisen meidän asiakkaidemme tueksi? Jätä viesti alla olevan napin kautta ja lisää linkki linkedin-profiilisi, niin palaamme sinulle viipymättä! Voit myös olla vapaasti yhteydessä ja kysyä lisää tehtävästä Henriltä tai Stefanilta

Stefan Sundell

Stefan Sundell
stefan.sundell@weare.fi
+358 50 354 3937
Linkedin

Henri Vass WeAre Solutions toimitusjohtaja

Henri Vass
henri.vass@weare.fi
+358 45 138 1927
Linkedin