WeAre Solutions vahvistaa Splunk liiketoimintaansa ostamalla E2 Software Oy:n

WeAre Solutions Oy tekee historiansa ensimmäisen yritysoston ostamalla E2 Software Oy:n. E2 Software on kokenut tietotekniikan lisenssimyyjä, joka tarjoaa ohjelmistoja sovellusten ja järjestelmien seurantaan, analysointiin ja ongelmanratkaisuun. E2 Software on edustanut Splunk ohjelmistoa vuodesta 2011 saakka ja saavuttanut merkittävän roolin jälleenmyyjänä, sekä Elite-tason kumppanuuden. E2 Softwaren vuosittainen liikevaihto on 1.7M€.

Kauppa vahvistaa WeAren asemaa Splunk palveluiden tarjoajana Pohjoismaissa. WeAre pystyy entistä laajemmin auttamaan asiakkaita tarjoamalla Splunk asiantuntijuuden lisäksi myös Splunk lisenssit.

WeAre Solutionsin toimitusjohtaja Rami Rantala

“Olemme erittäin iloisia WeAren ensimmäisestä yrityskaupasta. Yrityskaupan myötä vahvistamme asemaamme yhtenä suurimpana Splunk palveluiden ja lisenssien tarjoajana Pohjoismaissa. Yhdessä E2:n kanssa palvelemme asiakkaitamme vielä paremmin, sanoo WeAren toimitusjohtaja Rami Rantala.”

E2 Softwaren perustaja Juha Strandman

Korkea laatu ja paras mahdollinen asiakastyytyväisyys on aina ollut E2 Softwaren toiminnan perusta ja siitä emme ole koskaan halunneet tinkiä. Toiveena asiakkailla on usein ollut mahdollisuus hankkia vastaavan tasoisia Splunk kehitys- ja ylläpitopalveluita samasta lähteestä.

E2 Softwaren ja WeAren yhdistymisen myötä voimme viimein palvella asiakkaitamme tavalla, jota olemme aina halunneet. Tämä on suuri kehitysaskel ja ylpeyden aihe E2 Softwarelle mutta vielä tärkeämpää on sen tarjoamat merkittävät hyödyt laajalle asiakaskunnallemme. Lopputulos ei voi olla huono, kun nyt koko Splunk toimitusketju puhaltaa yhteen hiileen asiakkaan hyväksi.

WeAre Solutions Oy

WeAre on vuonna 2016 perustettu innovatiivinen teknologiayritys, joka keskittyy vahvasti työntekijöiden hyvinvointiin, kestävyyteen ja tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita digitaaliseen transformaatioon ja sillä on yli 60 työntekijää. WeArella on kattavaa osaamista pilvipalveluista, ohjelmistokehityksestä ja datalla johtamisesta. 

Facebook
Twitter
LinkedIn