Skaalautuva ja virheenkestävä Web3-infrastruktuuri AWS:n avulla

Ebisu’s Bay on suurin Cronos-verkossa toimiva Non-Fungible Tokenien (NFT) kauppapaikka. WeAre rakentaa infrastruktuuria Lotus Galaxyn laajemmalle ekosysteemilleen AWS:n avulla.

Asiakkaan haasteet

Ebisu’s Bayn haasteena oli kehittää turvallinen, vakaa ja skaalautuva pilviekosysteemi, joka pystyisi käsittelemään jopa 500 000 päivittäistä sivun katselukertaa vuoden 2021 kryptovaluuttahuipun aikana. Heidän kokemansa kasvu oli nopeaa, ja Ebisu’s Bay tiesi, että heidän oli ryhdyttävä nopeisiin toimiin pysyäkseen mukana infrastruktuurin kehityksessä ja kilpailussa.

Vastatakseen näihin haasteisiin Ebisu’s Bay päätti tehdä yhteistyötä WeAre Solutionsin kanssa ja hyödyntää AWS Managed Services -palveluita tarvittavan infrastruktuurin luomiseksi.

Ratkaisu hyödyntäen AWS:n palveluita

Meidän lähestymistapamme pilvi-infrastruktuuriin perustuu AWS:n parhaiden käytäntöjen yhteen tuomisen, jotta asiakkaidemme pilviratkaisut ovat kustannustehokkaita, skaalautuvia, turvallisia ja automatisoituja. Tämä vapauttaa heidät keskittymään uuden luomiseen.

Pilvi-infrastruktuurin alusta rakennetaan Amazon Managed Services (AMS) avulla. AMS huolehtii automaattisesta päivityksistä, vikasietoisuudesta ja täyttää kaikki tarvittavat yhteensopivuus- ja turvallisuusvaatimukset. Näin asiakkaamme välttyy tarpeelta ylläpitää suurta infrastruktuuritiimiä, joka hoitaisi kaiken huollon ja vianetsinnän.

Lisätietoja lähestymistavastamme pilvi-infrastruktuuriin ja sen tärkeimmistä eduista löydät täältä.

optimoitu tulevaisuutta varten

Projektin jälkeen Ebisu’s Bayn ekosysteemi kykenee käsittelemään valtavia kävijämäärien piikkejä varmistaen alustan vakaan toiminnan myös vilkkaan liikenteen aikana. Järjestelmässä on määritellyt tietyt standardit ja tarkistukset, ja mikäli ne eivät täyty, järjestelmä ryhtyy automaattisesti tarvittaviin toimenpiteisiin tilan palauttamiseksi. Nämä automaattiset vikasieto-ominaisuudet olivat olennaisen tärkeitä, jotta kehittäjien ei tarvinnut huolehtia odottamattomista vioista tai katkoksista, vaan he pystyivät keskittymään uuden koodin ja ominaisuuksien luomiseen.

AWS Managed Services helpotti myös Ebisu’s Bayn uusien ominaisuuksien testaamista ja luomista. Se mahdollisti nopeat iteroinnit, jolloin uusia ominaisuuksia voitiin tuoda markkinoille nopeammin ja pysyä kilpailijoiden edellä.

Kumppanuutemme ansiosta infrastruktuuri on optimoitu hallitsemaan helposti jopa 45 000 päivittäistä sivuvierailijaa ja skaalautumaan vastaamaan vuoden 2021 kryptovaluuttahuipun aikana havaittuja samankaltaisia käyttäjämäärien piikkejä. Lisäksi pystyimme optimoimaan ja alentamaan kustannuksia säilyttäen samalla skaalautuvuuden ja varmistamaan, että asiakas voi käyttää alustaansa tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

 
 
 

HALUATKO KUULLA LISÄÄ

Onko sinulla tarve lähteä kehittämään liiketoimintasovellusta? WeAre Solutionsin asiantuntijat toimivat asiakkaan kanssa yhdessä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä niin löydetään yhdessä paras ratkaisu teidän yritykselle.

JUHA AHLGREN
Myynti
juha.ahlgren@weare.fi
+358 44 504 4828