fbpx

WeAre

– Your solution

Olemme…

asiantuntevia, positiivisia, joustavia kumppaneita. Muutamassa vuodessa olemme jo tehneet näkyvää, hyvää työtä. Asiakkaamme kuvaavat meitä kovina ammattilaisina, jotka työskentelevät joustavasti, tehokkaasti ja tuloksekkaasti heidän IT-kehityshankkeissaan.

Moderni
Suomalainen

WeAre on persoonaltaan moderni suomalainen. Työaika kuluu siisteissä, mutta silti mukavissa vaatteissa, palvellen asiakkaita eloisan asiallisesti ja laadulla. Vaikka suomalaiset usein mielletään hiljaisiksi, WeAre juttelee mielellään ja ratkaisee ongelmia. Koti löytyy suomalaisen luonnon keskeltä, jossa vapaa-aika kuluu elämästä nautiskellen. Oma vapaa-aika on hyvinkin tärkeää, ja se kuluu usein liikkumisen parissa. Näin mielikin pysyy virkeänä vuoden ympäri.

WeAre on siis ihmisläheinen luonnonystävä, joka pitää hyvää huolta itsestään, sekä palvelee asiakkaita laadukkaalla ammattitaidolla.

Laatu on meille tärkeää

Meidän Tiimi

Olemme muodostaneet vahvan sisäisen kulttuurin, jossa osaamista kehitetään ja haasteisiin vastataan yhdessä. Missä tekemisen henki, rento ja mutkaton yhteispeli ja oikeus olla yksilö arvostavassa tiimissä kannustavat eteenpäin.

Rami Rantala

CEO

Stefan Sundell

Stefan Sundell

Hallituksen puheenjohtaja / perustaja

Tanja Teikko

Tanja Teikko

CFO

Tuija Kohonen

Tuija Kohonen

COO / perustaja

Juha Ahlgren

Juha Ahlgren

Myynti ja markkinointi

Lassi Henriksson

Lassi Henriksson

CTO / perustaja

Henri Vass WeAre Solutions toimitusjohtaja

Henri Vass

Perustaja

WeAre Akatemia

WeAre Akatemia on Careerian, Rentan ja WeAre Solutions Oy:n kehittämä koulutusohjelma, joka tarjoaa nuorille oikeanlaista työelämäkokemusta jo opiskelun aikana. Tavoitteena on auttaa nuoria työllistymään mahdollisimman hyvin ja idea on syntynyt WeAren toimitusjohtajan ja Careerian yhteisten pohdintojen kautta.

Ideoinnin pohjalta syntynyt WeAre Akatemia on kasvanut vuosi vuodelta asiakkaamme Rentan tukemana. Nykyisin muutkin asiakkaat osaavat jo kysyä meiltä osaajia, koska ovat kuulleet hyvää akatemiastamme. Akatemiassa opiskelijat oppivat soveltamaan työelämässä opittuja asioita opintoihin ja päinvastoin.

Strategia ja tavoitteet

Mittaamme menestyksemme sinun menestykselläsi. Tämän takia pyrimme ymmärtääksemme nykyiset ja kasvavat tarpeesi, sekä potentiaalisi liiketoiminnassa. Haluamme työskennellä kanssasi tiimisi jäsenenä, sekä sitoutuneena kumppanina räätälöitävissä, erittäin käyttökelpoisissa tuotteissa.

Avoimuuden, luottamuksen ja kollegiaalisen kunnioituksen kautta haluamme rakentaa pitkäaikaisen suhteen kanssasi sekä yrityksenä, että ammattilaisina joilla on samat tavoitteet, ja luoda rento, osallistava työkulttuuri.

WeAre for you

Täällä me työskentelemme

Etätyöpisteet

Vantaa

Porvoo

Kiinnostuitko?

Kyllästyttääkö jokin mystinen korporaation kvartaali-yksikkö, joka estää sinua tekemästä asioita loppuun asti? Silloin on aika löytää yritys, jossa nämä ihmiset voivat käyttää ammattitaitoaan tehdäkseen ratkaisuja, joita voivat ylpeinä esitellä maailmalle.

Tarjoamme palveluitamme moniin erilaisiin niin pieniin, kuin suurempiinkin kokonaisuuksiin ja tarpeisiin liittyen.

Haluatko kuulla meistä lisää?