Mikä on 'WeAre'?

WeAre Solutions on IT-konsultointi- ja kokonaisvaltainen ohjelmistokehitysyritys, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin lahjakkaita ihmisiä, prosesseja ja teknologioita digitaalisen kehitysmatkan aikana esiin tulevien monimutkaisten haasteiden ratkaisemiseksi.

WeAren perustivat vuoden 2016 alussa neljä identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) -asiantuntijaa. Vaikka ensimmäiset projektit liittyivät vahvasti IAM:iin, yritykseen perustettiin nopeasti myös muita liiketoimintayksiköitä, kuten ohjelmistokehitys- ja tukipalvelut tukemaan kasvua. Nykyään WeArella on neljä pääliiketoiminta-aluetta, jotka ovat: ohjelmistokehitys, pilvipalvelut, identiteetin- ja pääsynhallinta ja dataratkaisut.

WeAre on yksi iso perhe, jossa liiketoiminta-alueet ovat pääosin osoitus työntekijöidemme tärkeimmistä intresseistä. Projekteissamme on yleensä mukana työntekijöitä, joilla on projektin lopputulokseen parhaiten soveltuva tietämys, ja siksi samoissa projekteissa voi olla useita liiketoimintayksiköitä.

WeAre kumppanuus

Olemme asiantuntevia, positiivisia ja joustavia kumppaneita.

Vain muutamassa vuodessa olemme tehneet näkyvää, hyvää työtä. Asiakkaamme kuvaavat meitä kovina ammattilaisina, jotka työskentelevät joustavasti, tehokkaasti ja tuloksekkaasti heidän IT-kehityshankkeissaan.

Moderni suomalainen

WeAre on persoonaltaan moderni suomalainen. Työaika kuluu siisteissä, mutta silti mukavissa vaatteissa, palvellen asiakkaita eloisan asiallisesti ja laadulla. Vaikka suomalaiset usein mielletään hiljaisiksi, WeAre juttelee mielellään ja ratkaisee ongelmia. Koti löytyy suomalaisen luonnon keskeltä, jossa vapaa-aika kuluu elämästä nautiskellen. Oma vapaa-aika on hyvinkin tärkeää, ja se kuluu usein liikkumisen parissa. Näin mielikin pysyy virkeänä vuoden ympäri.

WeAre on siis ihmisläheinen luonnonystävä, joka pitää hyvää huolta itsestään, sekä palvelee asiakkaita laadukkaalla ammattitaidolla.

Meidän tiimi

Olemme muodostaneet vahvan sisäisen kulttuurin, jossa osaamista kehitetään ja haasteisiin vastataan yhdessä. Missä tekemisen henki, rento ja mutkaton yhteispeli ja oikeus olla yksilö arvostavassa tiimissä kannustavat eteenpäin.

Strategia ja tavoitteet

Mittaamme menestyksemme sinun menestykselläsi. Tämän takia pyrimme ymmärtääksemme nykyiset ja kasvavat tarpeesi, sekä potentiaalisi liiketoiminnassa. Haluamme työskennellä kanssasi tiimisi jäsenenä, sekä sitoutuneena kumppanina räätälöitävissä, erittäin käyttökelpoisissa tuotteissa.

Avoimuuden, luottamuksen ja kollegiaalisen kunnioituksen kautta haluamme rakentaa pitkäaikaisen suhteen kanssasi sekä yrityksenä, että ammattilaisina joilla on samat tavoitteet, ja luoda rento, osallistava työkulttuuri.

WeAre for you

WeAre Akatemia

WeAre Akatemia on Careerian, Rentan ja WeAre Solutions Oy:n kehittämä koulutusohjelma, joka tarjoaa nuorille oikeanlaista työelämäkokemusta jo opiskelun aikana. Tavoitteena on auttaa nuoria työllistymään mahdollisimman hyvin ja idea on syntynyt WeAren toimitusjohtajan ja Careerian yhteisten pohdintojen kautta.

Ideoinnin pohjalta syntynyt WeAre Akatemia on kasvanut vuosi vuodelta asiakkaamme Rentan tukemana. Nykyisin muutkin asiakkaat osaavat jo kysyä meiltä osaajia, koska ovat kuulleet hyvää akatemiastamme. Akatemiassa opiskelijat oppivat soveltamaan työelämässä opittuja asioita opintoihin ja päinvastoin.

Haluatko kuulla lisää?

Tarjoamme palveluitamme moniin erilaisiin niin pieniin, kuin suurempiinkin kokonaisuuksiin ja tarpeisiin liittyen.

Kyllästyttääkö jokin mystinen korporaation kvartaali-yksikkö, joka estää sinua tekemästä asioita loppuun asti? Silloin on aika löytää yritys, jossa nämä ihmiset voivat käyttää ammattitaitoaan tehdäkseen ratkaisuja, joita voivat ylpeinä esitellä maailmalle.