Aktia

Aktia. Se hyvä pankki. Ja erinomainen varainhoitaja.

Aktia logo

Aktia tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluja, varainhoitoa ja maailmanluokan digitaalista sijoituspalvelua. Aktian juuret ovat 1825-luvulla, kun vanhin Suomessa nykyisin toimivista talletuspankeista perustettiin. Strategiansa mukaisesti Aktia hakee kasvua varainhoidosta ja uusista asiakkaista Suomen kasvukeskuksissa sekä jatkaa toimintansa tehostamista. Aktian strategia vie yhtiön kohti uutta visiota olla “Se hyvä pankki. Ja erinomainen varainhoitaja”.

WeAre on mukana Aktian matkalla kehittämässä pankkipalvelujen tunnistus- ja käyttöoikeusratkaisuja

WeAre Solutions on ollut vuosia mukana Aktian matkalla tunnistamisen ratkaisujen toteuttamisessa ja ylläpidossa. Eurooppalainen ja kansallinen regulaatio asettaa alati muuttuvia haasteita ja WeAren asiantuntijat ovat olleet kiinteästi mukana toteuttamassa mm. Eurooppalaisen maksupalveludirektiivin (PSD2) edellyttämiä uusia toimintoja ja vahvan sähköisen tunnistamisen luottamusverkkoon liittyminen (Finnish Trust Network – FTN).

WeAre asiantuntijat ovat toimineet monenlaisissa toiminnoissa niin hankkeiden vetäjinä kuin teknisten ongelmien ratkaisijoina. Viimeisimpänä yhteisenä tehtävänä on ollut verkkopankin tunnistusinfran nykyaikaistaminen pilvialustalle.