Ida Myllys WeAre Akatemiasta

Ida Myllys

Matkani media-alalle

Hei, olen Ida.

Opiskelen toista ja minun viimeistä vuotta media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa Careeriassa. Aloitin siellä opiskelun lukiosta valmistuttuani, koska halusin oppia perusteet ja kokeilla, jos tämä ala on mitä haluan tehdä tulevaisuudessakin. Kahden vuoden opiskelun jälkeen ja työssäoppiminen WeArella on vakuuttanut minut jatkamaan tällä alalla.

Matkani miten päädyin WeArelle alkoi ensimmäisellä lukukaudella, kun sain mahdollisuuden kuunnella kun Henri tuli kertomaan harjoittelumahdollisuuksista alani toista vuotta opiskeleville. Kiinnostuin kovasti siitä mitä he kertoivat yrityksestä ja heidän tekemästään sovelluskehittämisestä. Ajattelin silloin, että haluaisin yrittää päästä sinne työssäoppimaan seuraavana vuonna, kun on minun vuoroni ja niin minä teinkin.

Työssäoppimisen aikana tehtäviini kuului nettisivun sivujen suunnittelu ja päivittäminen, SoMeen sisällöntuottamista ja myös dokumenttien visuaalista päivittämistä.  Sain kehittyä paljon SoMe sisällöntuotannossa, jota en ole tehnyt paljon aikaisemmin. Opin myös paljon nettisivujen ylläpitämisestä ja suunnittelusta itse tekemällä mutta myös WeAren huippuluokan ammattilaisten tekemistä seuraamalla. 

Careeriassa ja WeArella olen saanut oppia paljon, mutta palo oppia lisää ei ole sammunut. Se palaa vain kovemmin kuin aikaisemmin. Siksi aion jatkaa opiskelemista korkeakoulussa.

Ida Myllys WeAre Akatemiasta