Ohjelmisto­kehitys

Kehitämme moderneja ratkaisuja tukemaan yritysten liiketoimintaa sekä automatisoimaan prosesseja. Laadukkaiden ratkaisujen toteuttaminen edellyttää liiketoiminnan täydellistä ymmärtämistä, sekä tietenkin innovatiivisuutta – ja juuri tätä me WeArella tarjoamme.

Miten autamme sovelluskehityksessä?

We pave the way for your company's digital transformation and growth. We help you make full use of technologies and enable your company to prosper in the ever-changing landscape of today's world.

Sinun yrityksesi on alati kehittyvä, niin ovat myös meidän sovelluskehitys ratkaisumme. Varmistamme, että toteuttamamme ohjelmistot ja sovellukset ovat aina rinta rinnan asiakkaamme kehityksen kanssa, eivätkä hidasta yrityksen kasvua. Jokaisella asiakkaalla on uniikit tarpeet ja liiketoimintaprosessit.

Employee Satisfaction
06/2023
Customer Satisfaction
9/2023

Liiketoiminta­sovellukset

Well-designed custom business applications simplify companies' complex processes, automatize mundane tasks, and improve overall operational efficiency. 

Sinun yrityksesi on alati kehittyvä, niin ovat myös meidän sovelluskehitys ratkaisumme. Varmistamme, että toteuttamamme ohjelmistot ja sovellukset ovat aina rinta rinnan asiakkaamme kehityksen kanssa, eivätkä hidasta yrityksen kasvua. Jokaisella asiakkaalla on uniikit tarpeet ja liiketoimintaprosessit.

Web Applications

Konkretisoi ideasi tehokkaiksi verkkosovelluksiksi kehitystiimimme sovelluskehittäjien avulla. Luomme käyttäjäystävällisiä, monipuolisia verkkosovelluksia, jotka tukevat liiketoimintatavoitteiden saavuttamista. Tehdään yhdessä digitaalisista unelmistasi totta.

Sovelluskehittäjämme varmistavat, että sovelluksesi ei vain näytä hyvältä, vaan myös toimii saumattomasti. Ohjelmistokehitykseen kuuluu olennaisesti käyttökokemuksen suunnittelu, jonka avulla yhdistetään yritysbrändin mukainen ulkonäkö sekä intuitiivinen käyttöliittymä.

Cross-platform Applications

Haluatko, että sovelluksesi pyörii usealla alustalla? Closs-platform sovelluskehitys on oikea ratkaisu, kun haluat sovelluksen toimivan yhtä loistavasti kaikissa eri käyttöjärjestelmissä ja selaimissa. Suomalaisittain puhutaankin monialustaisesta, alustariippumattomasta tai alustojen välisestä sovelluksesta.

Integrations

Integrations connect different systems in terms of both services and data, which enables data sharing between systems and the implementation of business processes in real time.

Integraatiot auttavat yrityksiä vähentämään tarpeettomia kustannuksia, mikä puolestaan auttaa tehostamaan toimintaa. Integroinnin muita etuja ovat se, että se tarjoaa saumattomia toimintoja ja virtaviivaistettuja työnkulkuja sekä parannetun raportoinnin ja analytiikan.

Voit lukea lisää toteuttamistamme integraatioista from our blog.

Application Modernization

Tuo vanhat sovellukset nykypäivään modernin ohjelmistokehityksen ja sovelluskehittäjien avulla. Olemme erikoistuneet optimoimaan legacy-järjestelmiä ja -sovelluksia, jotta ne pysyvät ketterinä, turvallisina sekä kustannustehokkaina.

UI/UX eli käyttö­kokemuksen suunnittelu

Käyttökokemussuunnittelu on tiivis osa tuottamaamme ohjelmistokehitystä, joka lähestyy palveluita, sovelluksia ja sivustoja ihmiskeskeisellä ajattelutavalla. Sunnittelijamme ja sovelluskehittäjämme ovat tiivissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. 

The tools we use include interviews, workshops, conceptualisation, wireframes, layouts, mockups, and prototyping. We always aim for a cohesive end-result where a person who follows the customer journey experiences the brand positively in every step of the way.

Contact us

If you want to hear more about our services or how we can help you in application development, fill out the form or contact us directly and we'll get back to you.

email

phone

Yhteystieto­lomake

Customer Applications

Renta Tools

Renta's challenge was that the equipment maintenance and rental processes was done manually. Internal processes were brought under control with intelligent operational control.

SmartFleet

SmartFleet's growth based on a scalable application. Their car fleet management application has enables customer companies to save 10-20% on their fleet management.

Renta Easy

Renta Easy, a smart fleet management application that fits in your pocket. For consumers, Renta Easy acts in its simplicity as a webstore or rental service, while in business use it is a fully-fledged fleet management system.