RENTA EASY

Älykäs konevuokraamo asiakkaan taskussa

Sovelluksien toteutuksessa on usein pullonkaulana jäykkä alustaratkaisu, jonka mukauttaminen omiin tarpeisiin on työlästä. WeAre Solutions käyttää sovellusten pohjana low-code-komponentteja, joiden ansiosta kehitystyö nopeutuu, ja päästään suoraan käyttövalmiisiin sovelluksiin. Näin tuotetta päästään testaamaan nopeammin, eikä uusien ominaisuuksien lisääminen ole kiinni järjestelmän rajoituksista. Käyttökokemus, toimintaympäristö ja mielikuvitus ohjaavat jatkokehitystä.

Renta Easy mobiilisovelluksen näkymä

Kesällä 2017 lanseerattu Renta Easy on älykäs kalustonhallintasovellus, joka kulkee taskussa. Kuluttajille Renta Easy toimii yksinkertaisuudessaan verkkokauppana tai vuokraamona, yritystoiminnassa se on täysiverinen kalustonhallintajärjestelmä. Kehitystyössä lähdettiin liikkeelle loppuasiakkaan tarpeista.

Sovelluksen avulla voi selkeän käyttöliittymän kautta vuokrata laitteita ja hallita vuokraamaansa kalustoa. Asioinnin täytyy onnistua suoraan työmaalta kännykällä tai tabletilla. Asiakas pystyy helposti myös tarkastelemaan kalustokustannuksia ja esimerkiksi optimoimaan vuokrattujen laitteiden määrää työmailla seuraamalla niiden käyttöä.

Renta Easy näyttää reaaliajassa mm. vuokratun koneen sijaintitiedon, käyttöasteen ja työmaakohtaiset laskutustiedot. Jos asiakas pohtii, onko vastaava kone järkevämpi ostaa itselle vai jatkaa vuokraamista, Renta Easy auttaa arvioimaan, kumpi on parempi ratkaisu. Myös hukassa olleita koneita on löytynyt sijaintitiedon perusteella.

Renta Easy osaa tehdä älykkäitä ehdotuksia tilausten perusteella. Jos on vuokraamassa henkilönostinta, sovellus tarjoaa mukaan turvavaljaita. Akkukäyttöisten koneiden mukaan tarjotaan lisäakkuja ja johtokäyttöisille jatkojohtoa. Kun sovellus huomioi asioita, joita käyttäjä ei tule ajatelleeksi, se tuottaa samalla hyvän palvelukokemuksen ja lisää asiakasuskollisuutta. Kullanarvoisia asioita verkkokaupassa.

Muut sovellukset

Renta Modules luonnoskuva

Renta Visuals & Modules

AR eli lisätty todellisuus ja VR eli virtuaalinen todellisuus tarjoavat kiinnostavia mahdollisuuksia tilojen, tuotteiden ja ympäristöjen esittelyyn. Renta Modules -suunnittelutyökalun rinnalle kehitetty Renta Visuals hyödyntää kolmiulotteisuuden kokemusta.

Renta Tools mobiilisovelluksen näkymä

Renta Tools

Haasteena laitehuollon ja vuokrausten hallinnassa on perinteisesti ollut prosessien manuaalisuus ja tiedon hajanaisuus. Tekoäly voi kerätä ja yhdistellä tietoja monipuolisesti eri lähteistä ja ohjata niiden avulla henkilökunnan toimintaa.