Renta Visuals & Modules

Virtuaalisuudesta tulossa valtavirtaa

AR eli lisätty todellisuus ja VR eli virtuaalinen todellisuus tarjoavat kiinnostavia mahdollisuuksia tilojen, tuotteiden ja ympäristöjen esittelyyn. Renta Modules -suunnittelutyökalun rinnalle kehitetty Renta Visuals hyödyntää kolmiulotteisuuden kokemusta.

Pelkästä pohjapiirroksesta voi olla vaikeaa hahmottaa miltä tilat asennettuna näyttävät ja miten ne vastaavat työmaan tarpeita. Jos sen sijaan voi laittaa 3D-lasit päähänsä ja lähteä virtuaaliselle kävelyretkelle tilojen sisälle, on asiakkaan helpompi tehdä korjausehdotuksia ja ostopäätöksiä.

Renta Modules luonnoskuva

Renta Visuals muovaa suunnitelmat virtuaalitodellisuudeksi, eli asiakas voi tarkastella joko 3D-laseilla, tietokoneella tai älypuhelimen ruudulta miltä juuri hänen tarpeisiinsa suunnitellut tilat näyttävät valmiina.

Rentalle Visuals-sovellus on ensimmäinen askel virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen. AR:n ja VR:n käyttö voi tulevaisuudessa olla mukana myös esimerkiksi laitteiden esittelyssä, käyttöopastuksissa ja koulutuksissa. Havainnollinen ja elämyksellinen esitystapa sopii moneen käyttötarkoitukseen.

Muut sovellukset

Renta Easy mobiilisovelluksen näkymä

RENTA EASY

Kesällä 2017 lanseerattu Renta Easy on älykäs kalustonhallintasovellus, joka kulkee taskussa. Kuluttajille Renta Easy toimii yksinkertaisuudessaan verkkokauppana tai vuokraamona, yritystoiminnassa se on täysiverinen kalustonhallintajärjestelmä.

Renta Tools mobiilisovelluksen näkymä

Renta Tools

Haasteena laitehuollon ja vuokrausten hallinnassa on perinteisesti ollut prosessien manuaalisuus ja tiedon hajanaisuus. Tekoäly voi kerätä ja yhdistellä tietoja monipuolisesti eri lähteistä ja ohjata niiden avulla henkilökunnan toimintaa.