AWS Data Quickstart

Amazon QuickSight aloituspaketti yrityksille, jotka ovat ottamassa ensimmäistä harppausta kohti modernia data-analytiikkaa.

Yrityksissä dataa kertyy huomattava määrä monista eri lähteistä, mutta sitä ei usein osata hyödyntää tai nykyinen legacy data-ympäristö rajoittaa sen hyödyntämistä. Olemme luoneet tämän paketin yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa datan avulla ja kehittyä datalla johtamisessa oman alansa huipulle.  

AWS Data Quickstart -pakettiin kuuluu

Hinta €9950

Amazon QuickSight

Amazon QuickSight on Amazon Web Servicen tarjoama pilvipohjainen liiketoiminnan analysointi palvelu, jonka avulla voit tehdä datasta helposti ymmärrettäviä oivalluksia ja jakaa ne muiden kanssa. QuickSight voi yhdistää dataa useasta eri lähteestä yhteen hallintapaneeliin. Voit lukea lisää Amazon QuickSightistä täältä.

Miksi kannattaa valita WeAre AWS-kumppaniksi?

WeArella on kattava kokemus pilviympäristöjen pystyttämisestä, migraatioista ja sovelluksien modernisoinnista. WeAren osaaminen ei  rajoitu pelkästään pilvipalveluihin, meiltä saat asiantuntijuutta ja neuvoa myös muissa alueissa kuten identiteetin- ja pääsynhallinta, datan hallinta ja ohjelmistokehitys. Työmme kulmakiviä ovat kaiken automatisointi, kattava testaus ja tarkka monitorointi. Ne muodostavat jokaisen toteuttamamme palvelun ja ratkaisun perustan. Tämän ajattelutavan päälle rakentaminen johtaa ratkaisuihin, jotka skaalautuvat, mukautuvat ja kestävät aikaa.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

JUHA AHLGREN
Myynti
juha.ahlgren@weare.fi
+358 44 504 4828