Data-analytiikka

Muunna data liiketoimintaan hyödyntäviksi oivalluksiksi

Data-analytiikan hyödyt yrityksille ovat valtavat. Ymmärtämällä saatavilla olevaa dataa yritykset voivat tehdä parempia liiketoimintaa tukevia päätöksiä, tunnistamaan trendejä ja ratkaisemaan ongelmia. Lisäksi data-analytiikka voi auttaa organisaatioita säästämään rahaa tunnistamalla alueet, joilla resursseja tuhlataan.

WeAre Solutions auttaa datan hyödyntämisen aloittamista harkitsevia yrityksiä kuin myös yrityksiä, jotka ovat jo syvällä datan hyödyntämisen maailmassa. Olemme luoneet AWS Data Quickstart -paketin helpoksi tavaksi yrityksille lähestyä data-analytiikkaa ja kokemaan sen potentiaaliset hyödyt. Splunk -konsultointipalvelut ovat suunnattu yrityksille, joilla on jo Splunk käytössä tai ovat harkitsemassa sen käyttöönottoa. Lue lisää palveluista alla olevista linkeistä. 

Palvelupaketit

AWS Data Quickstart

Kiinteähintainen aloituspaketti yrityksille, jotka ovat ottamassa ensimmäistä harppausta kohti modernia data-analytiikkaa.

Asiantuntijapalvelut

Splunk -konsultointi

WeAre Solutions tarjoaa korkealaatuisia Splunk Enterprise -konsultointipalveluita. Splunk Enterprise -ympäristöjen suunnittelu, asennus ja hallinta.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

JUHA AHLGREN
Myynti
juha.ahlgren@weare.fi
+358 44 504 4828