Pilvimigraatiot ja
pilven automatisointi

Pilvi tarjoaa ennennäkemättömät mahdollisuudet ja joustavuuden liiketoimintaan. Resursseja voidaan skaalata vapaasti tarpeen mukaan sekä ylös että alas. Merkittävään kampanjaan, tuotejulkistukseen tai pörssitiedotteeseen valmistautuessa resursseja voidaan lisätä väliaikaisesti ja ajaa alas sen jälkeen kun kysyntäpiikki on ohi. Kaikki tämä joustavasti ilman pitkiä sitoumuksia.

Autamme asiakkaitamme siirtämään konesaleja ja sovelluksia pilveen hallitusti.

Konesalin migraatioprojekti alkaa siirrettävien palveluiden ja järjestelmien kartoituksesta. Kartoituksessa selvitetään siirrettävien tietojen määrät, sovellusten erityispiirteet ja suunnitellaan migraatiotapa. Sen jälkeen kun on selkeä käsitys siitä, mitä siirretään, voidaan varsinainen siirto projektoida.

Pilven täysimääräinen hyödyntäminen edellyttää täysin uudenlaista ajattelutapaa jossa keskiössä on automaatio ja vikasietoisuus. Toteutamme sovellusten ja skaalatumisen automatisointia sekä perinteisten sovellusten modernisointeja pilvialustalle. Sovellusten toipuessa automaattisesti vikatilanteista ja skaalautuessa hallitusti kysyntäpiikkien mukaan liiketoiminta voi keskittyä ydinasiaansa.

Tutustu myös näihin

AWS Kickstart

Täydellinen aloitus uuteen AWS ympäristöön. Uusi ympäristö AWS Well-Archictected mallin mukaisesti.

Pilven ylläpito

Otamme ympäristöt hallintaan ja ylläpitoon ja näin päivittäiset toimenpiteet ja valvonta ovat asiantuntevissa käsissä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

JUHA AHLGREN
Myynti
juha.ahlgren@weare.fi
+358 44 504 4828